Over Mij

Ik ben

Joannette, de WebbouwSter

Ik kan zorgen dat je website technisch (weer) op orde komt.

Klik hieronder maar aan waar je wat meer van wilt weten.

Mijn persoonlijke verhaal (wie ben ik)

ik ben Joannette, grotendeels opgegroeid in Zwolle, Na de geboorte van mijn eerste kind heb ik de overstap naar het noordelijke Groningen gemaakt. Daar zijn mijn 2 kinderen grootgebracht tot fijne volwassen dame en heer.

In Groningen-stad woon ik nog steeds met veel plezier.

Mijn leven was soms roerig maar de meeste periodes waren en zijn fijn , gezellig en stabiel.

Voel me vaak een bofkont met wat ik om me heen heb opgebouwd.

Wanneer ik mezelf zou typeren dan staat bovenaan integer&eerlijk.

Daarna volgen gezellig, perfectionist, creatief, redelijk slim, volhouder en  doel & oplossingsgericht. En natuurlijk zitten deze eigenschappen mij prive wel eens in de weg  maar qua werk is mijn enige valkuil dat ik niet opgeef voor iets ook echt opgelost is. In de praktijk en voor klanten zoals jij, is dit juist 1 van mijn beste eigenschappen!

En ik spreek een woordje spaans.

¿Estás listo para un hermoso sitio web? ¡Entonces contáctame!

 

 

Mijn werk-story : - van labanalist tot WebBouwSter -

Als creatief persoon met een praktische instelling heb ik gekozen voor een laboratorium opleiding. Na het behalen van het diploma heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt op een lab van een ziekenhuis en later in de pharmacie.

Tijdens mijn ”loopbaan” ben ik me gaan verdiepen in de logistiek en ook de laboratorium software systemen.

Binnen de pharmacie heb ik veel geleerd over hoe met klanten (ook internationaal) om te gaan. Daar heb ik me vooral gefocussed om de technische informatie via manuals, toegankelijk en begrijpelijk te maken voor alle medewerkers binnen een trial of een afdeling.

In die fase heb ik ook geleerd dat een rol als [het omzetten van technische zaken in Jip&Janneke taal] me goed afgaat.

De stap die ik gemaakt heb om webbouwster en trouble – shooter te kunnen zijn is dan ook een logische stap geweest.

Door de combinatie van mijn kennis, creativiteit en uitleg-talent staat mijn business helemaal op scherp.

En omdat ik het fijn vind om mensen te helpen , wil ik graag een radartje  zijn van jouw online business om die te laten groeien.

 

Mijn passies (naast werken)

Passies en hobbies heb ik in overvloed en wil daar naast werken ook van blijven genieten.

Mijn grootste passie is wel reizen.

Van kinds af aan heb ik veel gereisd en daardoor een groot deel van de wereld al mogen bewonderen.

Vaak binnen Europa maar ook Thailand en Mexico  heb ik met veel plezier bezocht.

Binnen het reizen zoek ik altijd de zee op. Daar kom ik volledig tot rust. Ook steden waar water stroomt bezoek ik graag.

Omdat er nog zoveel mooie en bijzondere plekken zijn waar ik nog niet ben geweest , heb ik  mijn reis-bucketlist. 

MIJN Bucketlist:

autorespond certified proffecinal badge

De reispassie heb ik doorgegeven aan mijn kinderen die inmiddels al een groot deel van de aardbol hebben mogen bezoeken. 

Een andere hobby die door het reizen is onstaan is fotograferen. Niet dat ik er bewust ook goed in ben maar vind het een heerlijke bezigheid. 

En waar ik erg van kan genieten en zeker niet zonder zou kunnen , is MUZIEK. Op deze pagina vind je een mini selectie.

Wat ik je kan bieden

Met de ervaring die heb opgedaan en de technische kennis die ik ontwikkeld heb kan ik je op veel vlakken helpen.

Denk hierbij aan:

– webbouwen

– webdesign

– onderhoud van je website

– toevoegen en optimaliseren van bv een emailmarketing systeem

Bekijk vooral de pagina op deze site waar ik meer vertel over diensten die ik aanbied voor alles met betrekking tot webbouwen en webdesign.

Aanbod

– Podcast management 

– YouTube management 

– Editen van Beeld & Geluid 

Bekijk vooral de pagina op deze site waar ik meer vertel over diensten die ik aanbied voor beeld en geluid

Beeld & Geluid

en mocht je vragen hebben neem dan gerust en uiteraard vrijblijvend contact met me op!

bedankt blog foto

Doe er je voordeel mee duim paars cursor

Groet Webbouwster by Joannette

De sleutel tot succes is tenslotte om te beginnen VOOR je er echt klaar voor bent.

muziek waar ik van geniet

Benieuwd waar mijn fijne plekken in Europa zijn?

Klik een bolletje aan om een foto te zien van de betreffende plek.

NB: De foto wordt getoond in een nieuw tabblad. Ga daarna een pagina terug en je staat weer op de kaart.

En uiteraard zijn er personen die wat over de ervaringen met mij te vertellen hebben.

marjolein portfolio foto

Marjolein @VANankman.nl

 

Meerdere jaren heb ik met Joannette mogen samenwerken.

Ik heb haar leren kennen als een zeer creatief en gedreven persoon.

Niets is haar te gek en ze heeft zoveel kennis waardoor ze voor ieder ‘probleem’ wel een oplossing heeft.

Ook denkt ze graag met je mee en is een geweldige maar ook kritische sparringpartner.

In haar werk als WebbouwSter is ze een en al passie en helpt ze je graag met ieder vraagstuk. Ervaar je een beperking, dan ziet Joannette dit juist als een uitdaging.

Ton @Formi  d’ Abels.nl

 

Joannette heeft mij, met haar creatieve brein, geweldig geholpen.

Niet alleen kwam zij met allerlei creatieve ideeën voor mijn website zij was ook de bedenkster van mijn bedrijfsnaam.

Deze geënt op mijn achternaam en hetgeen ik wil uitstralen.

Ook heeft ze mijn logo ontworpen welke exact past bij mijn bedrijf.

Joannette bedankt, wat je voor me hebt gedaan is:

Formi d’ Abels.

natalie profiel fotos

Natalie @foxorganizing.nl 

 

Via een collega VA kwam ik bij Joannette terecht. Ik had al een bestaande website maar wilde deze graag vervangen door een WordPress website met het Divi thema. Dit bleek een hele klus te zijn. Dankzij de kennis en goede voorbereidingen van Joannette is de migratie gelukt.

Ik heb Joannette leren kennen als een kundig, geduldig en zeer behulpzaam persoon. Ze is gek op alles wat met de technische kant van je website te maken heeft, denkt met je mee en mocht ze het antwoord niet gelijk weten, dan gaat ze door totdat ze de oplossing gevonden heeft.

Mocht je iemand zoeken om je website te maken, zelf een website willen maken maar daar af en toe hulp bij nodig hebben, je huidige website willen upgraden of om willen zetten naar een vernieuwde site dan ben je bij Joannette aan het juiste adres.

Joannette hartstikke bedankt voor al je tijd, geduld en hulp! Ik ben erg blij met mijn (ver)nieuw(d)e website.

Mini-Blogs van Webbouwster by Joannette 

Tech VA helpt VA met WordPress website.

Tech VA helpt VA met WordPress website.

Tech VA helpt?   Ja duh. Waarom zou iemand dat aanbieden? Ik zei de gek  Voor alle trainingen , cursussen en webinars is het eerste dat je moet gaan onderzoeken: “ wat doe je het liefste” “wie is mijn ideale klant” Die vragen heb ik zo vaak aan mezelf gesteld dat...

read more

Tijdelijk 30% korting op alle website pakketten!

Omdat ik bezig ga om mijn portfolio te vergroten , kan je NU in ruil voor een  review samen met toestemming voor het gebruik van jouw website op mijn portfolio pagina een website laten mij met 30% korting op de reguliere prijs. Vanzelfsprekend blijft het produkt gelijk en zoals je het verwacht van mij!

BASIS WEBSITE

Website  |  5 pagina's

prijs is ex-btw

997 € nu met 30% korting voor 697 euro

BASIS EXTRA

Website  |  meer toevoegingen

prijs is ex-btw

1227 € nu met 30% korting  voor 859 euro

EIGEN CREATIE

Website  |  eigen wensen!

website zoals jij deze graag ziet

Prijs volgens offerte en daar gaat dan 30% van de prijs af 

Meer en uitgebreidere informatie over de pakketten vind je hier.