Over Mij

Ik ben

Joannette, de WebbouwSter

Ik kan zorgen dat je website technisch (weer) op orde komt.

Klik hieronder maar aan waar je wat meer van wilt weten.

Mijn persoonlijke verhaal (wie ben ik)

ik ben Joannette, grotendeels opgegroeid in Zwolle, Na de geboorte van mijn eerste kind heb ik de overstap naar het noordelijke Groningen gemaakt. Daar zijn mijn 2 kinderen grootgebracht tot fijne volwassen dame en heer.

In Groningen-stad woon ik nog steeds met veel plezier.

Mijn leven was soms roerig maar de meeste periodes waren en zijn fijn , gezellig en stabiel.

Voel me vaak een bofkont met wat ik om me heen heb opgebouwd.

Wanneer ik mezelf zou typeren dan staat bovenaan integer&eerlijk.

Daarna volgen gezellig, perfectionist, creatief, redelijk slim, volhouder en  doel & oplossingsgericht. En natuurlijk zitten deze eigenschappen mij prive wel eens in de weg  maar qua werk is mijn enige valkuil dat ik niet opgeef voor iets ook echt opgelost is. In de praktijk en voor klanten zoals jij, is dit juist 1 van mijn beste eigenschappen!

En ik spreek een woordje spaans.

¿Estás listo para un hermoso sitio web? ¡Entonces contáctame!

 

 

Mijn werk-story : - van labanalist tot WebBouwSter -

Als creatief persoon met een praktische instelling heb ik gekozen voor een laboratorium opleiding. Na het behalen van het diploma heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt op een lab van een ziekenhuis en later in de pharmacie.

Tijdens mijn ”loopbaan” ben ik me gaan verdiepen in de logistiek en ook de laboratorium software systemen.

Binnen de pharmacie heb ik veel geleerd over hoe met klanten (ook internationaal) om te gaan. Daar heb ik me vooral gefocussed om de technische informatie via manuals, toegankelijk en begrijpelijk te maken voor alle medewerkers binnen een trial of een afdeling.

In die fase heb ik ook geleerd dat een rol als [het omzetten van technische zaken in Jip&Janneke taal] me goed afgaat.

De stap die ik gemaakt heb om webbouwster en trouble – shooter te kunnen zijn is dan ook een logische stap geweest.

Door de combinatie van mijn kennis, creativiteit en uitleg-talent staat mijn business helemaal op scherp.

En omdat ik het fijn vind om mensen te helpen , wil ik graag een radartje  zijn van jouw online business om die te laten groeien.

 

Mijn passies (naast werken)

Passies en hobbies heb ik in overvloed en wil daar naast werken ook van blijven genieten.

Mijn grootste passie is wel reizen.

Van kinds af aan heb ik veel gereisd en daardoor een groot deel van de wereld al mogen bewonderen.

Vaak binnen Europa maar ook Thailand en Mexico  heb ik met veel plezier bezocht.

Binnen het reizen zoek ik altijd de zee op. Daar kom ik volledig tot rust. Ook steden waar water stroomt bezoek ik graag.

Omdat er nog zoveel mooie en bijzondere plekken zijn waar ik nog niet ben geweest , heb ik  mijn reis-bucketlist. 

MIJN Bucketlist:

autorespond certified proffecinal badge

De reispassie heb ik doorgegeven aan mijn kinderen die inmiddels al een groot deel van de aardbol hebben mogen bezoeken. 

Een andere hobby die door het reizen is onstaan is fotograferen. Niet dat ik er bewust ook goed in ben maar vind het een heerlijke bezigheid. 

En waar ik erg van kan genieten en zeker niet zonder zou kunnen , is MUZIEK. Op deze pagina vind je een mini selectie.

Wat ik je kan bieden

Met de ervaring die heb opgedaan en de technische kennis die ik ontwikkeld heb kan ik je op veel vlakken helpen.

Denk hierbij aan:

– webbouwen

– webdesign

– onderhoud van je website

– toevoegen en optimaliseren van bv een emailmarketing systeem

Bekijk vooral de pagina op deze site waar ik meer vertel over diensten die ik aanbied voor alles met betrekking tot webbouwen en webdesign.

Aanbod

– Podcast management 

– YouTube management 

– Editen van Beeld & Geluid 

Bekijk vooral de pagina op deze site waar ik meer vertel over diensten die ik aanbied voor beeld en geluid

Beeld & Geluid

en mocht je vragen hebben neem dan gerust en uiteraard vrijblijvend contact met me op!

bedankt blog foto

Doe er je voordeel mee duim paars cursor

Groet Webbouwster by Joannette

De sleutel tot succes is tenslotte om te beginnen VOOR je er echt klaar voor bent.

muziek waar ik van geniet

Benieuwd waar mijn fijne plekken in Europa zijn?

Klik een bolletje aan om een foto te zien van de betreffende plek.

NB: De foto wordt getoond in een nieuw tabblad. Ga daarna een pagina terug en je staat weer op de kaart.

En uiteraard zijn er personen die wat over de ervaringen met mij te vertellen hebben.

marjolein portfolio foto

Marjolein @VANankman.nl

 

Meerdere jaren heb ik met Joannette mogen samenwerken.

Ik heb haar leren kennen als een zeer creatief en gedreven persoon.

Niets is haar te gek en ze heeft zoveel kennis waardoor ze voor ieder ‘probleem’ wel een oplossing heeft.

Ook denkt ze graag met je mee en is een geweldige maar ook kritische sparringpartner.

In haar werk als WebbouwSter is ze een en al passie en helpt ze je graag met ieder vraagstuk. Ervaar je een beperking, dan ziet Joannette dit juist als een uitdaging.

Ton @Formi  d’ Abels.nl

 

Joannette heeft mij, met haar creatieve brein, geweldig geholpen.

Niet alleen kwam zij met allerlei creatieve ideeën voor mijn website zij was ook de bedenkster van mijn bedrijfsnaam.

Deze geënt op mijn achternaam en hetgeen ik wil uitstralen.

Ook heeft ze mijn logo ontworpen welke exact past bij mijn bedrijf.

Joannette bedankt, wat je voor me hebt gedaan is:

Formi d’ Abels.

natalie profiel fotos

Natalie @foxorganizing.nl 

 

Via een collega VA kwam ik bij Joannette terecht. Ik had al een bestaande website maar wilde deze graag vervangen door een WordPress website met het Divi thema. Dit bleek een hele klus te zijn. Dankzij de kennis en goede voorbereidingen van Joannette is de migratie gelukt.

Ik heb Joannette leren kennen als een kundig, geduldig en zeer behulpzaam persoon. Ze is gek op alles wat met de technische kant van je website te maken heeft, denkt met je mee en mocht ze het antwoord niet gelijk weten, dan gaat ze door totdat ze de oplossing gevonden heeft.

Mocht je iemand zoeken om je website te maken, zelf een website willen maken maar daar af en toe hulp bij nodig hebben, je huidige website willen upgraden of om willen zetten naar een vernieuwde site dan ben je bij Joannette aan het juiste adres.

Joannette hartstikke bedankt voor al je tijd, geduld en hulp! Ik ben erg blij met mijn (ver)nieuw(d)e website.

UITSTEKEND
9 recensies op
brigit van der heijden
brigit van der heijden
2023-09-18
Ik ben superblij met de hulp van Joannette in mijn programma’s. Joannette helpt mijn deelnemers van mijn online trainingen als zij ergens vastlopen op het gebied van Website bouwen. Eerst deed ze dit al uit zichzelf heel veel, vandaar dat ik kansen zag om ook echt officieel samen te werken. Joannette is proactief, denkt heel goed mee, reageert snel, is kundig en niets is haar te veel. Daarnaast heeft ze veel verstand van Google Analytics en gaat ze daar nu een mooie uitbreiding voor mijn training voor maken. Joannette is lekker nuchter, heel erg benaderbaar en een heel fijn persoon om mee samen te werken. Inmiddels ook inzetbaar voor pod en vodcast waar ze heel veel kennis over heeft. Echt een topper om mee samen te werken! Heel blij met jou Joannette! 🔥
Esra Brouwer
Esra Brouwer
2023-07-03
Lieve Joannette heeft mij uit de brand geholpen!:) met mijn website en met allerlei zaken waar ik niks van snap. Zoals bv wordpress en mailingsystemen. Ze reageert snel en denkt heel fijn met je mee!! Zo fijn om me niet bezig te hoeven houden en tijd kwijt te zijn in iets waar ik niet goed in ben. Dankjewel Joannette!
Strumane Silke
Strumane Silke
2023-07-02
Wauw, Wat een topvrouw is Joannette! Zonder haar hulp zou ik niet mijn website kunnen afgewerkt hebben zoals ik wou. Ze is enorm behulpzaam, luistert naar je wensen/vragen en behandelt die heel snel. Geen vraag is haar teveel. Joannette is heel aangenaam om mee samen te werken. Ik zou haar iedereen aanraden!
Benjamin van der Ree
Benjamin van der Ree
2023-07-01
Ik vond Joannette via een advertentie op Marktplaats, bleek dat we oud-collega’s waren! Joannette begreep al snel waar mijn behoefte lag mbt mijn website en ze kwam al snel met een mooi concept. De werkwijze van Joannette is erg prettig, flexibel en doortastend. Ik raad haar aan iedereen aan die zoekende is naar een website die een verlengde van jouw persoon is. Joannette luistert niet om te reageren maar om te begrijpen.
Esther van der Salm
Esther van der Salm
2023-05-15
Blij met Joannette: Snelle service en dat is fijn als het echt even nodig is. Ze hielp mij uit de brand met het verwijderen van achtergrond geluid in een podcast opname. Super !
Renske
Renske
2023-05-08
Ik kwam met Joannette in contact op aanraden van een podcastexpert in mijn netwerk. Joannette heeft vervolgens vanuit haar expertise als podcastmanager diverse opdrachten uitgevoerd in het kader van mijn podcast. Ik ben heel tevreden over het contact met Joannette, haar zorgvuldigheid, haar heldere manier van communiceren en natuurlijk het eindresultaat: podcastafleveringen die ik vol vertrouwen online hebt geplaatst en waar ik meerdere positieve reacties op heb gekregen. Dank voor al je hulp Joannette!
Angela Hendriksen
Angela Hendriksen
2023-03-29
Joannette Riddersma van WebbouwSter heeft me ontzettend goed geholpen om mijn WordPress website op orde te krijgen. Zelf liep ik vast, maar zij kwam op mijn pad. Met haar hulp was het in korte tijd geregeld. Ze heeft alle geduld en staat echt voor je klaar. Ze denkt mee en maakt tijd voor je. Wat ben ik blij. Zeer goede ervaringen dus echt een aanrader.
Janneke Bulens
Janneke Bulens
2023-03-26
Joanette heeft mij zoveel geholpen als het ging om vragen over mijn website. Ik ben hier echt een leek in en Joanette legt alles met veel geduld en heel simpel uit. Zoals het koppelen van je website met Google om beter te worden gevonden of hoe je een website bouwt. Eigenlijk een manusje van alles als het gaat om je website en alles erom heen. Zeker een aanrader en heel fijn om mee te werken. Liefs Janneke
Natalie Vossenberg
Natalie Vossenberg
2022-04-29
Via een collega VA kwam ik bij Joannette terecht. Ik had al een bestaande website maar wilde deze graag vervangen door een WordPress website met het Divi thema. Dit bleek een hele klus te zijn. Dankzij de kennis en goede voorbereidingen van Joannette is de migratie gelukt. Ik heb Joannette leren kennen als een kundig, geduldig en zeer behulpzaam persoon. Ze is gek op alles wat met de technische kant van je website te maken heeft, denkt met je mee en mocht ze het antwoord niet gelijk weten, dan gaat ze door totdat ze de oplossing gevonden heeft. Mocht je iemand zoeken om je website te maken, zelf een website willen maken maar daar af en toe hulp bij nodig hebben, je huidige website willen upgraden of om willen zetten naar een vernieuwde site dan ben je bij Joannette aan het juiste adres. Joannette hartstikke bedankt voor al je tijd, geduld en hulp! Ik ben erg blij met mijn (ver)nieuw(d)e website.

Mini-Blogs van Webbouwster by Joannette 

Tech VA helpt VA met WordPress website.

Tech VA helpt VA met WordPress website.

Tech VA helpt?   Ja duh. Waarom zou iemand dat aanbieden? Ik zei de gek  Voor alle trainingen , cursussen en webinars is het eerste dat je moet gaan onderzoeken: “ wat doe je het liefste” “wie is mijn ideale klant” Die vragen heb ik zo vaak aan mezelf gesteld dat...

read more
De technische virtuele assistent maakt goede zaken!

De technische virtuele assistent maakt goede zaken!

Een tech VA maakt goede zaken Ik ben zo'n technische virtueel assistent ook wel een technisch(e) VA genoemd. Wij maken websites , online leeromgevingen, helpen met alles dat met optimaliseren voor een online business nodig is. Dat mag met recht een goede zaak genoemd...

read more

Tijdelijk 30% korting op alle website pakketten!

Omdat ik bezig ga om mijn portfolio te vergroten , kan je NU in ruil voor een  review samen met toestemming voor het gebruik van jouw website op mijn portfolio pagina een website laten mij met 30% korting op de reguliere prijs. Vanzelfsprekend blijft het produkt gelijk en zoals je het verwacht van mij!

BASIS WEBSITE

Website  |  5 pagina's

prijs is ex-btw

997 € nu met 30% korting voor 697 euro

BASIS EXTRA

Website  |  meer toevoegingen

prijs is ex-btw

1227 € nu met 30% korting  voor 859 euro

EIGEN CREATIE

Website  |  eigen wensen!

website zoals jij deze graag ziet

Prijs volgens offerte en daar gaat dan 30% van de prijs af 

Meer en uitgebreidere informatie over de pakketten vind je hier.