Beeld & Geluid

Zie mijn nieuwe aanbod !!

Start met Vodcasten en laat je volledig ontzorgen als het gaat om de techniek.

JIJ: Create

Neemt je boodschap op met beeld & geluid

Ik: Regel de techniek

– Edit de audio naar een PODCAST en regel de PODCAST-hosting en de distributie.

– Edit de VIDEO en zet er een mooi geluid onder.  Deze VOD-cast zetten we op YouTube.

Samen schrijven we SEO proof teksten en titels en buigen we ons over de visuals.

Ik kan je verschillende diensten aanbieden voor Beeld & Geluid.

Waar ben je naar op zoek?

 

Vraag een GROEImogelijkheden-SCAN aan van jouw Podcast kanaal voor €23,- (ex-btw)

Ik kan als gecertificeerd Podcast-manager je podcast kanaal op  basis van een checklist checken op bv SEO- vindbaarheid en geef na de analyse een rapport met alle verbeterpunten & adviezen. Met dat rapport kan je daarna zelf aan de slag om je kanaal te laten groeien.

Neem contact op als je hier belangstelling voor hebt.

 

een hele Podcast naar eigen wens opzetten?

Ik kan als gecertificeerd podcastmanager het hele proces van een podcast lancering samen met je gaan opzetten.

Ik kan het volledig uit handen nemen of we werken er samen aan.

Omdat ik vind dat het opzetten van een volledige Podcast vooral naar de wensen van de klant moet worden opgestart , zijn  hier geen pakketprijzen voor. We maken samen een pakket op maat! Mijn uurloon ligt tussen de €40,- en € 60,- .

 

Delen van een Podcast uitbesteden?

Ik kan als gecertificeerd podcastmanager ook een deel van het proces van je overnemen en uitvoeren.

 • Titels & Shownotes maken
 • Podcast Coverart ontwerpen
 • uploaden, plannen & publiceren
 • webpagina’s en blogs maken
 • Podcast verhuizen
 • Editen van het geluidsfragment
 • Podcast shows op je website.
 • Regelen van alle technische zaken als bv de hosting
 • Transcriberen / ondertitelen (Descript)
 • Podcast op YouTube plaatsen
 • GROEImogelijkheden SCAN.

Vraag een GROEImogelijkheden-SCAN aan van jouw YouTube kanaal voor €60,- (ex-btw)

Ik kan als gecertificeerd YouTube-manager je kanaal op  basis van een checklist checken op bv SEO- vindbaarheid en geef na de analyse een rapport met alle verbeterpunten &adviezen. Met dat rapport kan je daarna zelf aan de slag om je kanaal te laten groeien.

Neem contact op als je hier belangstelling voor hebt. Nb: Om je hele kanaal goed inzichtelijk te krijgen is toegang tot je kanaal nodig. Veel belangrijke instellingen zitten verborgen 😉

Een volledig YouTube kanaal naar eigen wens opzetten?

Ik kan als gecertificeerd YouTube-manager het hele proces van een YouTube lancering samen met je gaan opzetten.

Ik kan het volledig uit handen nemen of we werken er samen aan.

Omdat ik vind dat het opzetten van een volledig YouTube kanaal, vooral naar de wensen van de klant moet worden opgestart , zijn  hier geen pakketprijzen voor. We maken samen een pakket op maat! Mijn uurloon ligt tussen de €40,- en € 60,- .

Delen van een YouTube kanaal uitbesteden?

Ik kan als gecertificeerd YouTube-manager ook een deel van het proces van je overnemen en uitvoeren.

 • Instellingen van je kanaal (banner+profile+Bio) maken.
 • Plaatsen van een trailer.
 • Thumbnails maken (omslag van je videos).
 • Titels & omschrijving SEO proof maken.
 • Editen van het videofragment.
 • Links naar je YouTube  shows op je website.
 • SEO instellingen nalopen.
 • CTA toevoegen.
 • Videos ondertitelen.  
 • Regelen van alle technische zaken als bv instellingen van je kanaal.
 • GROEImogelijkheden SCAN.

Hulp bij Editen van beeld of geluid?

Ik kan als gecertificeerd geluid & beeld-manager het hele edit proces van een Podcast of een Video uit handen nemen.

AUDICITY voor geluidsbewerking

MOVAVI voor videobewerking

verschillende programmas voor bv ondertiteling.

 

Of toch ook nog  even kijken naar website gerelateerd aanbod?

UITSTEKEND
9 recensies op
brigit van der heijden
brigit van der heijden
2023-09-18
Ik ben superblij met de hulp van Joannette in mijn programma’s. Joannette helpt mijn deelnemers van mijn online trainingen als zij ergens vastlopen op het gebied van Website bouwen. Eerst deed ze dit al uit zichzelf heel veel, vandaar dat ik kansen zag om ook echt officieel samen te werken. Joannette is proactief, denkt heel goed mee, reageert snel, is kundig en niets is haar te veel. Daarnaast heeft ze veel verstand van Google Analytics en gaat ze daar nu een mooie uitbreiding voor mijn training voor maken. Joannette is lekker nuchter, heel erg benaderbaar en een heel fijn persoon om mee samen te werken. Inmiddels ook inzetbaar voor pod en vodcast waar ze heel veel kennis over heeft. Echt een topper om mee samen te werken! Heel blij met jou Joannette! 🔥
Esra Brouwer
Esra Brouwer
2023-07-03
Lieve Joannette heeft mij uit de brand geholpen!:) met mijn website en met allerlei zaken waar ik niks van snap. Zoals bv wordpress en mailingsystemen. Ze reageert snel en denkt heel fijn met je mee!! Zo fijn om me niet bezig te hoeven houden en tijd kwijt te zijn in iets waar ik niet goed in ben. Dankjewel Joannette!
Strumane Silke
Strumane Silke
2023-07-02
Wauw, Wat een topvrouw is Joannette! Zonder haar hulp zou ik niet mijn website kunnen afgewerkt hebben zoals ik wou. Ze is enorm behulpzaam, luistert naar je wensen/vragen en behandelt die heel snel. Geen vraag is haar teveel. Joannette is heel aangenaam om mee samen te werken. Ik zou haar iedereen aanraden!
Benjamin van der Ree
Benjamin van der Ree
2023-07-01
Ik vond Joannette via een advertentie op Marktplaats, bleek dat we oud-collega’s waren! Joannette begreep al snel waar mijn behoefte lag mbt mijn website en ze kwam al snel met een mooi concept. De werkwijze van Joannette is erg prettig, flexibel en doortastend. Ik raad haar aan iedereen aan die zoekende is naar een website die een verlengde van jouw persoon is. Joannette luistert niet om te reageren maar om te begrijpen.
Esther van der Salm
Esther van der Salm
2023-05-15
Blij met Joannette: Snelle service en dat is fijn als het echt even nodig is. Ze hielp mij uit de brand met het verwijderen van achtergrond geluid in een podcast opname. Super !
Renske
Renske
2023-05-08
Ik kwam met Joannette in contact op aanraden van een podcastexpert in mijn netwerk. Joannette heeft vervolgens vanuit haar expertise als podcastmanager diverse opdrachten uitgevoerd in het kader van mijn podcast. Ik ben heel tevreden over het contact met Joannette, haar zorgvuldigheid, haar heldere manier van communiceren en natuurlijk het eindresultaat: podcastafleveringen die ik vol vertrouwen online hebt geplaatst en waar ik meerdere positieve reacties op heb gekregen. Dank voor al je hulp Joannette!
Angela Hendriksen
Angela Hendriksen
2023-03-29
Joannette Riddersma van WebbouwSter heeft me ontzettend goed geholpen om mijn WordPress website op orde te krijgen. Zelf liep ik vast, maar zij kwam op mijn pad. Met haar hulp was het in korte tijd geregeld. Ze heeft alle geduld en staat echt voor je klaar. Ze denkt mee en maakt tijd voor je. Wat ben ik blij. Zeer goede ervaringen dus echt een aanrader.
Janneke Bulens
Janneke Bulens
2023-03-26
Joanette heeft mij zoveel geholpen als het ging om vragen over mijn website. Ik ben hier echt een leek in en Joanette legt alles met veel geduld en heel simpel uit. Zoals het koppelen van je website met Google om beter te worden gevonden of hoe je een website bouwt. Eigenlijk een manusje van alles als het gaat om je website en alles erom heen. Zeker een aanrader en heel fijn om mee te werken. Liefs Janneke
Natalie Vossenberg
Natalie Vossenberg
2022-04-29
Via een collega VA kwam ik bij Joannette terecht. Ik had al een bestaande website maar wilde deze graag vervangen door een WordPress website met het Divi thema. Dit bleek een hele klus te zijn. Dankzij de kennis en goede voorbereidingen van Joannette is de migratie gelukt. Ik heb Joannette leren kennen als een kundig, geduldig en zeer behulpzaam persoon. Ze is gek op alles wat met de technische kant van je website te maken heeft, denkt met je mee en mocht ze het antwoord niet gelijk weten, dan gaat ze door totdat ze de oplossing gevonden heeft. Mocht je iemand zoeken om je website te maken, zelf een website willen maken maar daar af en toe hulp bij nodig hebben, je huidige website willen upgraden of om willen zetten naar een vernieuwde site dan ben je bij Joannette aan het juiste adres. Joannette hartstikke bedankt voor al je tijd, geduld en hulp! Ik ben erg blij met mijn (ver)nieuw(d)e website.

Tijdelijk 30% korting op alle website pakketten!

Omdat ik bezig ga om mijn portfolio te vergroten , kan je NU in ruil voor een  review samen met toestemming voor het gebruik van jouw website op mijn portfolio pagina een website laten mij met 30% korting op de reguliere prijs. Vanzelfsprekend blijft het produkt gelijk en zoals je het verwacht van mij!

BASIS WEBSITE

Website  |  5 pagina's

prijs is ex-btw

997 € nu met 30% korting voor 697 euro

BASIS EXTRA

Website  |  meer toevoegingen

prijs is ex-btw

1227 € nu met 30% korting  voor 859 euro

EIGEN CREATIE

Website  |  eigen wensen!

website zoals jij deze graag ziet

Prijs volgens offerte en daar gaat dan 30% van de prijs af 

Meer en uitgebreidere informatie over de pakketten vind je hier.